Over Lokabox

Wie zijn wij?

Wij zijn gespecialiseerd in de opslag en organisatie van huurruimten…
Een heel team van specialisten in self-storage staat u bij met raad en daad!

Dankzij onze uitstekende klantenservice op maat is LOKABOX uitgegroeid tot déBelgische marktleider in self-storage. Ons 100% Belgische merk werd in 2006 opgericht in Jumet en het huidige moederbedrijf en hoofdkantoor heeft zijn familiale karakter weten te behouden. Tegelijk bleef de onderneming groeien en innoveren, totdat op 2 april 2008 LOKABOX geboren werd en we onze allereerste klant mochten verwelkomen.

Flexibiliteit voor iedereen

Lokabox Self-storage heeft opslagmogelijkheden voor korte en lange termijn, , zowel voor particulieren als bedrijven: tijdens een verhuizing, tijdens verbouwingen, … maar ook magazijnruimtes en extra opslagruimte voor de zomer of tijdens een verblijf in het buitenland.
Lokabox is in Wallonië de veiligste en voornaamste verhuurder van opslagruimtes, met 7/7 toegang en flexibele huurtermijnen.

Teamspirit

LOKABOX is bovenal een familiaal bedrijf in die zin dat we onze visie op ontwikkeling voortdurend met al onze medewerkers delen. Als kleine onderneminghopen we dit karakter en deze nabijheid voor onze klanten te behouden. Zodra u een LOKABOX-centrum binnenstapt, wordt u meteen verwelkomd door een expert die naar u luistert, advies geeft, en u de meest geschikte oplossing aanbiedt.
Ook hierin onderscheiden wij ons duidelijk van anderen: onze klantenservice is gewoonweg de beste en daar zijn we uiteraard heel fier op!
Bekijk de meningen van onze klanten.

Werken bij Lokabox is leuk, maar elke functie is ook doordrongen van onze kernwaarden:

  • Onze klanten zijn uniek. Daarom bieden wij een gepersonaliseerde aanpak, vanaf het eerste contact tot het einde van het contract.
  • Wij luisteren naar onze klanten. Wij weten bij LOKABOX maar al te goed met welke problemen onze klanten worden geconfronteerd. Wij luisteren écht naar hen om hun situatie optimaal in te schatten en hen de beste oplossing aan te bevelen.
  • Wij stellen alles in het werk om uw bezittingen te beschermen en veilig op te slaan.

100% Belgisch

Bij ons geen Amerikaanse toestanden, Lokabox is puur Belgisch! En dat merkt u zodra u een kantoor van Lokabox binnenstapt.
Momenteel heeft LOKABOX 4 centra in Wallonië en binnenkort opent een nieuwe vestiging zijn deuren in de hoofdstad.