Prijs van een opslagruimte

Bij LOKABOX weten we dat de huurprijs van een opslagruimte een sleutelelement is voor onze klanten. Daarom nemen wij onze prijzen heel serieus! Voor de meeste klanten zijn niet alleen de veiligheid, het praktische aspect van onze oplossingen en de flexibiliteit, maar ook de prijs uitermate belangrijk.

Als u wilt weten wat de prijs van een opslagruimte is, kiest u eerst het regio waarin u uw eigendom wilt opslaan. U ontdekt dan alle beschikbare opslageenheden, de details van wat u in uw opslagkast of opslagdoos kunt opslaan en tenslotte de prijzen en promoties beschikbare opslagruimte.


Zie prijzen voor een opslagruimte?

De prijs en beschikbaarheid van een opslagruimte kan van regio tot regio verschillen.

Zoek een opslagruimte in mijn omgeving


Wilt u meteen de prijs kennen van een opslagruimte bij LOKABOX? Neem dan contact op met uw lokale adviseur. Hij bepaalt samen met u de nodige oppervlakte en geeft u de prijs .

U kunt ons nu ook bereiken op 0800 12 680.

Factoren die de prijs beïnvloeden

Promoties hebben vaak een grote invloed op uw huurtarief.

Promoties

Huur uw box aan -50% door online te boeken

Vraag uw LOKABOX-adviseur om na te gaan of het volume dat u nodig hebt beschikbaar is en of er een promotie is. Als u een tarief en een aanbieding wilt blokkeren, kunt u uw doos online reserveren. Uw reservering is 30 dagen geldig vanaf het versturen van het formulier.

Bekijk onze prijzen en promoties

De grootte van uw opbergruimte

De grootte bepaalt alles, ook de prijs van uw opbergruimte hangt ervan af. Hoe optimaler uw ruimtegebruik, hoe lager uw huurprijs. Het is de taak van onze adviseurs om voor u de beste ruimte te vinden opdat alles in de beste omstandigheden wordt bewaard. Kies de gepaste grootte en u krijgt de beste prijs. Uw tevredenheid staat bij ons op de eerste plaats.

De duur van uw huurcontract

Wij werken met kortetermijncontracten, die stilzwijgend oneindig worden verlengd. U huurt uw opbergruimte voor de periode dat u ze nodig heeft. Dankzij deze flexibiliteit betaalt u enkel wanneer u uw ruimte gebruikt.

Nog enkele details over onze prijzen

  • Bij LOKABOX betaalt u geen dossierkosten
  • De standaardprijs van uw gehuurde ruimte is die voor 1 maand.
  • Een uniek, nieuw cilinderslot is onmisbaar om uw persoonlijke box af te sluiten. U vindt deze sloten bij Lokabox voor de prijs van €14,99.
  • Voor uw eigen gemoedsrust moet u voor de bewaarde voorwerpen een verzekering afsluiten. In uw LOKABOX-centrum heeft u de mogelijkheid om een verzekeringscontract op maat af te sluiten.

Een opslagruimte bij u in de buurt?

Ontdek de beschikbare opslagruimtes en raadpleeg informatie over wat u in uw opslagruimte kunt opslaan. Bekijk ook onze prijzen voor opslagruimtes en de beschikbare promoties.

De prijs en beschikbaarheid van een opslagruimte kunnen van regio tot regio verschillen. Kies dus eerst een Lokabox-centrum in uw regio.

Zoek een opslagruimte in mijn buurt


Pagina’s die u mogelijk interessant vindt

Self-storage in België: Hoe werkt het?
Weet u niet welke ruimte u moet kiezen? Bereken de ruimte die u nodig heeft.