Hoe kies je een opslagruimte op jouw maat?

Ten eerste moet u goed weten hoeveel ruimte u nodig heeft.
Bij LOKABOX bieden we u ruimtes van 1 tot 100 m². U kunt er enkele dozen, enkele meubelen of uw volledige inboedel in kwijt. Als u een te kleine ruimte kiest, heeft u onvoldoende plaats voor al uw spullen.
Als u een te grote ruimte kiest, verspilt u onnodig geld voor de ruimte die u niet gebruikt.
Hulp nodig? Gebruik onze online berekeningstool of bel ons op via 0800 12 680. Onze adviseur helpt u de ruimte te bepalen die u nodig heeft.

Enkele tips om u te helpen bij uw keuze:

  • Meet de lengte, de breedte en de hoogte van het grootste voorwerp dat u wilt opbergen. Dat bepaalt de kleinst mogelijke ruimte die u kunt huren.
  • Als u uw volledige inboedel wilt opslaan, vertel ons dan welk type woning u heeft. Dat is een goede indicatie van de grootte die u nodig heeft.
  • Gaat u alles in dozen stoppen? Noteer de grootte en het aantal verhuisdozen dat u wilt opslaan, en wij maken een zo precies mogelijke schatting.
  • Als u er in uw woning de ruimte voor heeft, zet dan alle dozen en voorwerpen bij elkaar om een idee te krijgen van hoeveel plaats ze innemen.

Lokabox geeft u het beste advies. Neem de tijd om onze adviseurs te vragen welke ruimte u nodig heeft, en u krijgt het beste aanbod. Bij LOKABOX garanderen wij dat u een self-storage huurt die bij u past, zowel voor een korte als voor een lange periode. Onze specialisten weten perfect hoeveel u in elke ruimte kwijt kan… Kortom, bij ons bent u in goede handen!

De flexibiliteit van LOKABOX

Misschien verandert uw situatie tijdens uw huurperiode. U doet een aantal meubelen of spullen weg … en een deel van uw box komt leeg te staan. Geen probleem, u kunt de overblijvende spullen verhuizen naar een kleinere box (afhankelijk van de beschikbaarheid natuurlijk).

Het omgekeerde is ook perfect mogelijk: u heeft een grotere box nodig … In de loop van uw huurcontract van opslagruimte veranderen, da’s bij LOKABOX een peulschil!

Pagina’s die u mogelijk interessant vindt: